handel in aandelen

Een van de grote dingen over binaire opties is hoe toegankelijk vrijwel elk type van de financiële markten voor iedereen met een internetverbinding kan worden. Ik kan het aantal van binaire transacties die ik heb genomen op aandelen met één hand te tellen, maar ik besloot om mijn hand te proberen op het vandaag omdat mijn beurstijd ging van 09:00-12:00 EST. Ik heb gekeken naar aandelen grafieken in het verleden en altijd graag hoe relatief glad de prijsactie was (dat wil zeggen, http://www.optiesonline.com niet veel eb en vloed in volume). Ik keek twee grafieken op hetzelfde moment –  McDonalds (MCD) en Apple (AAPL) . Ik heb niet echt wat ik zag van MCD dus ik eindigde met trades op slechts AAPL alleen.

Ik heb een screenshot van MCD vijf minuten grafiek hieronder, die zowel de ochtend en vroege middag van haar handelspartners ingesloten. Het enige wat ik had echt gaan voor mij was de weerstand die is gemaakt tussen de dagelijkse spil niveau en weerstand 1 op 95,50. Hoewel die lijn van de weerstand gehouden voor meer dan dertig minuten, heb ik niet putopties er als gevolg van de 95,57 weerstand 1 niveau dat recht boven was te nemen. De aandelenmarkten blijkbaar http://www.optiesonline.com/optie24/ leek open voor winsten die ochtend, en gecombineerd met de weerstand 1 niveau net boven de 0,07, ik vond het waarschijnlijk dat het niveau van 95,50 niet zou houden. Op de top van dat, ik was de handel op StockPair met behulp van hun 30 minuten aflopen, dus als ik ga een vak moet ik minstens een half uur per dag de moeite waard van het vertrouwen dat het niveau zal houden hebben te maken.

 

De AAPL grafiek was een beetje meer bemoedigend, dat wel. dit is de link Uiteindelijk heb ik het krijgen in een handel vijftien minuten na de opening bel (09:30 EST voor New York). De markt opende op 500,85, dus natuurlijk was al zittend op een grote psychologische steunniveau (500.00). Prijs onmiddellijk stond op en ging door de dagelijkse spil niveau en weerstand 1 op de opening van vijf minuten kaars. Het eindelijk raakte een beetje weerstand op de weerstand 2 niveau van 505,24.

Zodra het raakte 505,24 besloot ik in een beetje aan de prijs actie te zoomen door te gaan helemaal naar beneden om de een-minuten grafiek. Op deze tijdcompressie kreeg ik twee opeenvolgende kaarsen die aangeraakt en verwierp de weerstand 2-niveau, nuttige bronnen dus op de derde opeenvolgende keer ik een put-optie op de 9:46 kaars ingevoerd. Ik moest een volle dertig minuten wachten tot deze handel te sluiten, maar het ging in mijn voordeel de hele tijd buiten de eerste paar minuten.Deze handel gewonnen door iets minder dan één punt (1,00).

 

Mijn tweede handel kwam op een re-touch opnieuw op de 505,24 weerstand 2-niveau. Van de vijf-minuten grafiek, kreeg ik een afwijzing van 505,24 op 10:25 kaars, die optiesonline het opzetten van een put-optie op de 10:30 kaars. Deze handel gesloten op de 11:00 een minuut kaars, en eindigde verliezen door één tiende van een punt (0,10). Dit was een beetje jammer gezien het in mijn voordeel was geweest voor een grote meerderheid van de dertig minuten waarin zij actief was. Mijn algemene indruk was correct, maar de handel uiteindelijk niet gelukt.

 

Op dit punt, ik was niet op zoek naar een derde de handel te nemen op 505,24, de prijs zeer zwak uit het niveau na de tweede transactie had teruggevonden. Zoals ik vaak benadrukken, ik probeer altijd om mogelijke handel set-ups te vermijden als hier een druk op een niveau komt na een zwakke retracement. In het geval van een potentiële putoptie set-up, een zwakke retracement uit een weerstand niveau betekent meestal dat de kopers zijn kans om controle te nemen en ervoor zorgen dat een schending van het verzet op de volgende test.

Zodra prijs geschonden Resistance 2 voor een goede, begon ik te richten Resistance 3 (507,13) voor put-opties. Resistance 2 was nog steeds een goed doelwit voor call-opties, als de prijs besloten om te terug te achterhalen. Maar de weerstand 3 werd geschonden op de 11:30 kaars voor het vormen van een algemene lijn van de weerstand langs het niveau 508,11. Ik besloten geen putopties hier neemt echter vanwege de heersende uptrend naast het feit dat de weerstand 3 lijn was slechts een punt onder het niveau 508,11. Het geliquideerd een goede beslissing om de handel op basis van een dertig minuten durende expiratie te voorkomen.

 

Uiteindelijk heb ik de handel rond 12:00 EST. Een daling van de volatiliteit optreedt rond die periode, want dat is in wezen lunchtijd naar New York, waar, natuurlijk, een zeer groot deel van de handel in volume is dervied uit. Ik ging 1/2 ITM het algemeen, dus het was niet een netto winstgevend dag, maar het was leuk om een aantal binaire trades proberen op voorraden gegeven krijg ik zelden de kans.

Zoals altijd, laat het me weten als je ooit vragen of opmerkingen en ik zal aan u zo snel als ik maar kan krijgen.