gewijzigde versie van mijn strategie

Hallo iedereen, hoop dat je dag was geweldig! Vandaag Ik probeer een gewijzigde versie van mijn strategie, maar over het algemeen alles wat ik keek voor nog zal worden gebruikt. >> meer Dit is slechts een test om te zien hoe zij presteert; I al dan niet later gebruiken. Ik heb gewoon een ander type kaars en de ZZ Semafor indicator (kleine puntjes op de hoogte- en dieptepunten van kaarsen). Deze indicatoren zijn van een systeem vond ik op Forex Factory de Freebie systeem genaamd. Het systeem is ontworpen voor de handel op langere termijn dan BO’s, maar ik ben met behulp van een aantal van de indicatoren in combinatie met mijn strategie om te zien hoe ze presteren op de korte termijn. Ik ben altijd nieuwe dingen te leren als ik ga.Ik ben nog steeds het lezen van Al Brooks boeken over PA ook. De optiesonline kaarsen zie je werkt vergelijkbaar met de Heikin Ashi kandelaars, en ik houd een oogje op een bepaalde kaars die van kleur verandert na een ZZ Semafor stip op een hoog / laag van een kaars verschijnt. Zodra de prijs niet terug te komen aan de hoge of lage, ik wacht op de kaars om kleur te veranderen. Ik ben ook op zoek naar andere tekenen van omkering, zoals een pin bar of andere patronen, alsmede de 20EMA “rubber band” -strategie (prijs altijd terug naar het gemiddelde vroeger of later) en al mijn andere strategieën Informatie en aanbiedingen die ik heb besproken in het verleden. Enkele andere toevoegingen toegevoegd aan mijn grafiek zijn wat nieuws indicatoren, een indicator die me laat zien wanneer de kaars wordt gesloten, dat is erg handig, en een indicator die me laat zien wat de markten open te zijn, gewoon voor gebruiksgemak.

Mijn grote kans op de handel voor de dag begon als ik keek prijsdaling fors naar beneden naar de 180 dagen EMA. Als de prijs van het EMA bereikt, tot stilstand gekomen en ik wachtte een paar kaarsen gewoon om te zien waar ze gesloten. Een bounce off van de 180 en 365 dagen EMA’s zijn vrij betrouwbaar wanneer ze zich voordoen. Zodra de prijs begon te gaan back-up, en had geen tekenen van het omkeren naar beneden te laten zien, keek ik terug voor steun en weerstand gebieden in hier het verleden, en dit niveau die prijs verworpen werd nu als een steunniveau. Als prijs steeg, Let op de ZZ Semafor stip was aan de onderkant, en na een beetje de actieve kaars groen werd, dat was ook een aanwijzing dat de prijs zal blijven stijgen.Dit was een 10 minuten verstrijken en het was ITG met ongeveer 4 pitten.

Ik heb de handel een paar meer, maar ik heb niet zo hoog mogelijke trades als mijn eerste vanavond. Terwijl ik dit schrijf het is al 24 minuten sinds de AUD cash rate rapport, en het paar AUD / USD I handel was in de war te gaan, dus ik gestopt met de handel in het. GBP / USD Ik had een paar goede trades, maar het begon te variëren voor een tijdje, dus ik riep het een avond. Ik hou echt van het hebben van deze nieuws-feed recht in mijn MT4 raam, zodat ik kan gemakkelijk zien wanneer een groot persbericht zal worden gemaakt, omdat AUD ging gek na die cash rate rapport.